Феновете на и на Зендая, и на Том Холанд със сигурност вече

...
Феновете на и на Зендая, и на Том Холанд със сигурност вече
Коментари Харесай

Кои е бил срещу връзката между Том Холанд и Зендая

Феновете на и на Зендая, и на Том Холанд сигурно към този момент гледат по друг метод на филмите на Спайдърмен, откакто към този момент знаят, че двамата са публично дружно.

Връзката им не е някаква огромна изненада, тъй като спекулации към нея вървяха с години, само че една фотография промени всичко.

Сигурно не им е било чак толкоз елементарно да решат дали да разгласят, че са дружно. А може би не им било елементарно като цяло да вземат решението дали да дадат късмет на възприятията си.

В изявление за New York Times Ейми Паскал, която е измежду главните продуценти на филмите за Спайдърмен, споделя, че е дала съвет на Том Холанд и Зендая по отношение на желанията им да имат връзка.

Паскал им е споделил да не влизат във връзка още когато са били определени за функциите. Но част от терзанията ѝ са били изцяло основателни, тъй като на Спайдърмен досега не му върви в любовта. Е, най-малко не и на актьорите, които го играят.

От Glamour напомнят, че Тоби Магуайър, който изигра Спайди в режисираните от Сам Рейми филми, имаше къса връзка с Кристен Дънст, която играеше любовния интерес на Питър Паркър във филмите.

Другият Спайдърмен - Андрю Гарфийлд, също залитна по тази линия. Той стартира връзката си с Ема Стоун (еквивалента на Емджей) по време на фотосите на " Невероятният Спайдърмен " (2012 г.) и тя продължи до 2015 година
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР